OEM 400 puffs THC vape kalam hookah e roko cbd Sistim pod katutup

Vape disposable & Pod vape mangrupakeun produk béntang hottest-diobral kami;
- gaduh stock siap;
-Harga alus;
- kualitas alus;
-Pangiriman gancangLOW MOO pikeun pesenan OEM;
- Puffs nyata;
-Real 100% Taya bocor Minyak;
Misi kami nyaéta ngajantenkeun e-cig kualitas luhur anu séhat pikeun sadayana;


Rincian produk

Tag produk

"E-rokok ayeuna cara anu paling populér pikeun kaluar di nagara éta kalayan satengah sadaya jalma anu milu dina taun ka tukang nganggo rokok éléktronik. Buktina jelas-vaping langkung seueur ngabahayakeun tibatan ngaroko, sabagéan ageung résiko. Janten upami anjeun parantos bajoang kaluar sateuacanna, rokok éléktronik tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Pod Kits mangrupikeun alat vaping anu kompak sareng gampang dianggo.

Pod vape kit idéal pikeun jalma anu hoyong ngadamel transisi tina ngaroko ka vaping atanapi pikeun vapers anu tos aya anu peryogi alat anu langsing pikeun dianggo dina perjalanan.Sadia dina boh pods vape katutup, kayaning JUUL atanapi VUSE e-cigs nu ngagunakeun pods cair pre-kaeusi atawa salaku sistem pod refillable nu ngidinan pod mod vapers ngeusian kartrid pod kalawan e-liquid rasa nu dipikahoyong.

Ngenalkeun AUPO Pod Kit sistem pod isi ulang anu ramping sareng hampang, didamel ku batré internal 380mAh sareng ngahasilkeun kaluaran maksimal 6,5W.Pikeun anu mikaresep Cliburn asli kusabab gampang dianggo, pods anu tahan lama sareng rasa anu luar biasa henteu katingali langkung jauh tibatan AUPO POD KIT.

Setélan anu sampurna pikeun vapers pamula sareng aktip, AUPO POD KIT dilengkepan ku pod isi ulang 2ml anu ngagunakeun gulungan anu tiasa ditukeurkeun pikeun ngirangan runtah.Koil AUPO POD KIT sayogi dina résistansi 0.8ohm atanapi 1.0ohm, duanana idéal pikeun e-cairan aupo tinggi sareng uyah nikotin.

Ogé nampilkeun desain aliran hawa intuitif, ku ngan saukur muterkeun kartrij pod pikeun kaseuseup MTL anu diwatesan atanapi kaseuseup hawa langsung kana paru-paru.Kalawan liang dina dasar pod refillable, sarta hiji di sisi alat, nalika liang anu Blok dina sisi sarua a vape langkung airier dikirimkeun.Flipping orientasi pod bakal nganteurkeun draw tighter.

5 POD full Kit-400 times

5 POD Kit pinuh-400 kali

Kapasitas roko: 2.0ml
Kapasitas batré: 380mAh
Tegangan kerja normal 6.5W
lalawanan kawat panas: 1.1
Port ngecas: Tipe-c
Ukuran: 87.2 * 19.6 * 10 65mm
bahan produk: aluminium + ABS

W31 kit pinuh-400 kali

Kapasitas roko: 2.0ml
Kapasitas batré: 380mAh
Tegangan kerja normal 2.6V
lalawanan kawat panas: 1.1
Port ngecas: Tipe-c
Ukuran: 11020.3 * 12.18mm
Bahan produk: Aluminium + ABS

W31 full kit-400 times
5 POD full Kit-400 times V

5 POD Kit pinuh-400 kali

Kapasitas roko: 2.0ml
Kapasitas batré: 380mAh
Tegangan kerja normal 6.5W
lalawanan kawat panas: 1.1
Port ngecas: Tipe-c
Ukuran: 88.520.7*11.5mm
bahan produk: aluminium + ABS


  • saméméhna:
  • Teras: