about

grup junxin

grup JUN XIN diadegkeun dina nilai hébat. Kusabab 2004 di

Shenzhen whoes taman industri ngawengku wewengkon ngeunaan

210.000 SQM jeung tingkat luhur wewengkon bengkel bersih nyaeta

380.000 méter pasagi.Total investasi leuwih ti 3 milyar

sarta volume jualan taunan ngaleuwihan 10 miliar RMB.

Bengkel kami gaduh:

SMT Automated fimctopm test line* 3 garis

produk roko éléktronik assembly ilne: 8 garis

garis assembly Produk médis: 8 garis

30000 unit kapasitas produksi per poé

ISO13485 sareng ISO9001, CE, Rohs sareng Sertipikat FDA.

Éta sababna seueur merek bumi & kapal milih JUNXIN

salaku supplier pikeun alat médis imah & roko éléktronik.

Naha milih AUPO

LAYANAN ONE STOP

Dua Usaha Inti

"One stop shop" pikeun rokok éléktronik jeung alat médis rumah tangga;Urang narékahan pikeun nyadiakeun produk dipercaya jeung-kualitas luhur jeung solusi pikeun rokok éléktronik jeung industri médis, Ku pursuing kualitas alus teuing, Inovasi jeung layanan pikeun ngaronjatkeun kahirupan customer.

pabrik urang

  • factory01
  • factory02
  • factory02
  • factory03
vapes

vapes

Kami parantos ngabantosan dunya ngalih ka vaping ti saprak 2016. Kami ngagaduhan rébuan palanggan satia anu resep jasa pengiriman dinten anu sami, sareng harga anu pangsaéna di Amérika, Eropa, Wétan Kidul & Amérika Kidul.Kami nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan harga panghandapna supados sadayana tiasa mampuh vape.Naha éta merek unggulan urang, atanapi rasa anu kasohor asli, kami ngajantenkeun vape terjangkau pikeun sadayana.

nempo leuwih
Medical and Health

Médis jeung Kaséhatan

Kami produsén profésional alat médis kawas konsentrator oksigén, monitor tekanan darah, oximeters, thermometers infra red, atomizers, flossers cai dental, jsb Sadayana geus meunang lisénsi produksi médis domestik, EU CE, FDA, jeung ISO 13485.

nempo leuwih