about

klompok junxin

grup JUN XIN didegaké ing Nilai gedhe.Wiwit 2004 ing

Shenzhen whoes industri park kalebu area watara

210.000 SQM lan area bengkel resik tingkat dhuwur

380.000 meter persegi.Total investasi luwih saka 3 milyar

lan volume dodolan taunan ngluwihi 10 milyar RMB.

Bengkel kita duwe:

SMT Automated fimctopm test line* 3 baris

Produk rokok elektronik perakitan ilne: 8 baris

Jalur perakitan Produk Medis: 8 baris

Kapasitas produksi 30000 unit saben dina

ISO13485 lan ISO9001, CE, Rohs lan FDA Sertifikat.

Mulane akeh merek omah & kapal milih JUNXIN

minangka supplier kanggo piranti medis omah & Rokok Elektronik.

Apa milih AUPO

LAYANAN ONE STOP

Loro Bisnis Inti

"One stop shop" kanggo rokok elektronik lan piranti medis rumah tangga;Kita usaha kanggo nyedhiyakake produk lan solusi sing dipercaya lan berkualitas kanggo industri rokok lan medis, Kanthi ngupayakake kualitas, Inovasi lan layanan sing apik kanggo nambah urip pelanggan.

pabrik kita

  • factory01
  • factory02
  • factory02
  • factory03
vapes

vape

Kita wis ngewangi donya ngalih menyang vaping wiwit 2016. Kita duwe ewonan pelanggan setya sing seneng layanan pengiriman dina sing padha, lan rega paling murah ing Amerika, Eropa, Tenggara & Amerika Selatan.Kita nyedhiyakake produk kualitas dhuwur kanthi rega paling murah supaya kabeh wong bisa tuku vape.Apa merek utama, utawa rasa asli sing misuwur, kita nggawe vape terjangkau kanggo kabeh wong.

ndeleng liyane
Medical and Health

Kedokteran lan Kesehatan

Kita minangka produsen profesional piranti medis kaya konsentrator oksigen, monitor tekanan darah, oksimeter, termometer infra merah, atomizer, flosser banyu dental, lan sapiturute. Kabeh wis entuk lisensi produksi medis domestik, EU CE, FDA, lan ISO 13485.

ndeleng liyane