about

група јунксин

JUN XIN групацијата е основана на голема вредност.Од 2004 година во

Индустрискиот парк Шенжен зафаќа површина од околу

210.000 SQM и високо ниво чиста работилница е

380.000 квадратни метри.Вкупната инвестиција е над 3 милијарди

а годишниот обем на продажба надминува 10 милијарди јени.

Нашата работилница поседува:

SMT Автоматска линија за тестирање fimctopm* 3 линии

Склопување на производи за електронски цигари ilne: 8 линии

Линии за склопување медицински производи: 8 линии

30000 единици производствен капацитет дневно

Сертифицирани ISO13485 и ISO9001, CE, Rohs и FDA.

Затоа многу домашни и домашни брендови избираат JUNXIN

како снабдувач за домашни медицински помагала и електронски цигари.

Зошто да изберете AUPO

УСЛУГА НА ЕДНО СТАП

Два основни бизниси

„One stop shop“ за електронски цигари и медицински помагала за домаќинство;Ние се стремиме да обезбедиме сигурни и висококвалитетни производи и решенија за е-цигарите и медицинската индустрија, стремејќи се кон одличен квалитет, иновации и услуги за подобрување на животот на клиентите.

нашата фабрика

  • factory01
  • factory02
  • factory02
  • factory03
vapes

вапси

Му помагаме на светот да се префрли на испарување од 2016 година. Имаме илјадници лојални клиенти кои ја сакаат нашата услуга за испорака истиот ден и нашите најдобри најниски цени во Америка, Европа, Југоисточна и Јужна Америка.Обезбедуваме производи со висок квалитет по најдобри најниски цени, така што секој може да си дозволи да вади.Без разлика дали се работи за нашите водечки брендови или нашиот оригинален познат вкус, ние го правиме вапот достапен за секого.

Гледај Повеќе
Medical and Health

Медицински и здравствени

Ние сме професионален производител на медицински помагала како што се концентратори на кислород, монитори за крвен притисок, оксиметри, инфрацрвени термометри, атомизатори, забен конец за вода, итн. Сите имаат добиено лиценца за домашно медицинско производство, ЕУ CE, FDA и ISO 13485.

Гледај Повеќе