истакнати производи

За нас

За нас

Како производител на електронски цигари основан во 2019 година, Shenzhen Tablet Electronics Ltd. е посветена на истражување и развој, производство и продажба на е-цигари за еднократна употреба, создавајќи светски водечки бренд AUPO.Во моментов, компанијата е екипирана со повеќе од 2.000 луѓе.

За да се добијат подобри вкусови и да се пренесе искуството кое може да се повтори на нашите клиенти, AUPO придава големо значење на „квалитетот на прво место“ додека се фокусира на иновациите и постојано воведува разновидна напредна технологија и висококвалитетни производи на пазарот. По илјадници експерименти , најдовме методи за правење на нашите производи со најмалку штетни материјали, чист вкус и нежен дизајн, само за да ви ги претставиме производите кои сигурно ќе ја задоволат вашата побарувачка.