produk diulas

About Us

Tentang Kami

grup JUN XIN diadegkeun dina nilai hébat. Kusabab 2004 di

Shenzhen whoes taman industri ngawengku wewengkon ngeunaan

210.000 SQM jeung tingkat luhur wewengkon bengkel bersih nyaeta

380.000 méter pasagi.Total investasi leuwih ti 3 milyar

sarta volume jualan taunan ngaleuwihan 10 miliar RMB.

Bengkel kami gaduh:

SMT Automated fimctopm test line* 3 garis

produk roko éléktronik assembly ilne: 8 garis

garis assembly Produk médis: 8 garis

30000 unit kapasitas produksi per poé

ISO13485 sareng ISO9001, CE, Rohs sareng Sertipikat FDA.

Éta sababna seueur merek bumi & kapal milih JUNXIN

salaku supplier pikeun alat médis imah & roko éléktronik.

  • Oxygen Concentrator

    Konsentrator Oksigén

    10L Médis oksigén concentrator
    0-10L adjustable, purity oksigén 90-96%
    Aliran ganda pikeun 2 jalma nganggo dina waktos anu sami
    Rumah Sakit / Imah duanana ngagunakeun
    nempo leuwih
  • Nebulizer

    Nebulizer

    Partikel atomisasi halus
    Inovasi téhnologi atomized
    Topeng kelas médis
    Operasi hiji tombol
    nempo leuwih
  • Blood Pressure Monitor

    Monitor Tekanan Darah

    LED & OLED Pulse oximeter
    360 derajat layar muterkeun
    8S gancang ngukur SPO2 jeung hasil PR
    Lampu & portabel, Hiji ukuran konci
    2 batré AAA
    nempo leuwih
  • Pulse Oximeter

    Pulsa Oximeter

    LED & OLED Pulse oximeter
    360 derajat layar muterkeun
    8S gancang ngukur SPO2 jeung hasil PR
    Lampu & portabel, Hiji ukuran konci
    2 batré AAA
    nempo leuwih
  • Thermometer

    Térmométer

    pangukuran Qucik
    tampilan LCD badag
    akurasi tinggi
    Unit suhu switchable
    nempo leuwih
  • Oral Irrigator

    Irrigator lisan

    Gratis nyaluyukeun tekanan cai
    Panyimpen portabel
    360 ° rotasi bébas
    Desain konvérsi frékuénsi
    nempo leuwih