OEM 400 puffs THC vape pen hookah e rokok cbd sistem pod tertutup

Vape sekali pakai & Pod vape minangka produk bintang sing paling adol;
- Nduwe stok siap;
- rega apik;
- Kualitas apik;
-Pangiriman cepetLOW MOO kanggo pesenan OEM;
- Puffs nyata;
- Nyata 100% Ora bocor Minyak;
Misi kita yaiku nggawe e-cig sing sehat lan terjangkau kanggo kabeh wong;


Detail Produk

Tag produk

"E-rokok saiki dadi cara sing paling populer kanggo mandheg ing negara kanthi setengah saka kabeh sing melu ing taun kepungkur nggunakake e-rokok. Buktine jelas-vaping luwih murah tinimbang udud, minangka bagian sekedhik saka risiko. Dadi yen sampeyan wis berjuang kanggo mandheg sadurunge, e-rokok bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Kit Pod minangka piranti vaping sing kompak lan gampang digunakake.

Kit vape pod cocog kanggo wong sing pengin nggawe transisi saka ngrokok menyang vaping utawa kanggo vaper sing ana sing mbutuhake piranti sing ramping kanggo digunakake nalika lelungan.Kasedhiya ing pod vape sing ditutup, kayata e-cigs JUUL utawa VUSE sing nggunakake pod cair sing wis diisi utawa minangka sistem pod sing bisa diisi ulang sing ngidini vaper mod pod ngisi kartrid pod karo e-cairan rasa sing dikarepake.

Ngenalke AUPO Pod Kit sistem pod isi ulang sing ramping lan entheng, didhukung dening baterei internal 380mAh lan ngasilake output maksimal 6,5W.Kanggo sing seneng karo Cliburn asli amarga gampang digunakake, polong sing tahan suwe lan rasa sing luar biasa katon ora luwih saka AUPO POD KIT.

Persiyapan sing sampurna kanggo vaper pamula lan aktif, AUPO POD KIT dilengkapi pod isi ulang 2ml sing nggunakake gulungan sing bisa diganti kanggo nyuda pemborosan.Koil AUPO POD KIT kasedhiya ing resistensi 0.8ohm utawa 1.0ohm, sing cocog kanggo e-cairan aupo dhuwur lan uyah nikotin.

Uga nampilake desain aliran udara sing intuisi, kanthi mung muter kartrij pod kanggo ambegan MTL sing diwatesi utawa ambegan langsung menyang paru-paru.Kanthi bolongan ing dasar pod refillable, lan siji ing sisih piranti, nalika bolongan didadekake siji ing sisih padha vape liyane airier dikirim.Muter orientasi polong bakal menehi imbang sing luwih kenceng.

5 POD full Kit-400 times

5 POD Kit lengkap-400 kaping

Kapasitas rokok: 2.0ml
Kapasitas baterei: 380mAh
Tegangan kerja normal 6.5W
Rintangan kabel panas: 1.1
Port pengisian daya: Tipe-c
Ukuran: 87.2*19.6*10 65mm
Bahan produk: Aluminium + ABS

W31 lengkap kit-400 kaping

Kapasitas rokok: 2.0ml
Kapasitas baterei: 380mAh
Tegangan kerja normal 2.6V
Rintangan kabel panas: 1.1
Port pengisian daya: Tipe-c
Ukuran: 11020.3 * 12.18 mm
Bahan Produk: Aluminium + ABS

W31 full kit-400 times
5 POD full Kit-400 times V

5 POD Kit lengkap-400 kaping

Kapasitas rokok: 2.0ml
Kapasitas baterei: 380mAh
Tegangan kerja normal 6.5W
Rintangan kabel panas: 1.1
Port pengisian daya: Tipe-c
Ukuran: 88.520.7*11.5mm
Bahan produk: Aluminium + ABS


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: